Concertagenda Deventer

Concertagenda Deventer? Check Devenementer.nl en selecteer op LIVE muziek. 

Devenementer biedt je naast alle leuke feestjes en festivals ook de meest complete concertagenda Deventer. Je vindt hier niet alleen de programma’s van Het Burgerweeshuis en de De Hip, maar ook de concerten van kleinere locaties zoals De Perifeer vind je terug op devenementer.nl. Op Het Grote Kerkhof en De Brink word in de zomer natuurlijk ook nog weleens een groot podium neergezet waar artiesten als Kensington en Typhoon de afgelopen jaren geschitterd hebben tijdens de Grote Kickoff. Niet te vergeten zijn er te gekke festivals te vinden in Het Havenkwartier en sinds afgelopen jaar zijn we met het Deventer Stadsfestival ook een heel mooi evenement rijker! Heb je dus zin om lekker te dansen, headbangen of gewoon je ogen dicht te doen en heerlijk te genieten van mooie muziek, dan weet je nu in één oogopslag waar je wat kunt vinden!

Concertagenda Deventer

Foto: Rick de Visser

Aanbod

Wil je weten wat er de komende tijd aan concerten te beleven is in Deventer? Check het hier, gebruik de filters, selecteer LIVE muziek en kies jouw concert uit!

 

Of je nou houdt van rock&roll, metal, blues of pop. De diverse podia hebben voor ieder wat wils. Op Devenementer maak je met de filters gemakkelijk een selectie op genre, locatie en/of datum.

 

De agenda van de Deventer Schouwburg vind je hier en van Theater Bouwkunde hier. Deze agenda’s hebben wij niet in concertagenda Deventer meegenomen omdat wij denken dat Devenementer een wat andere doelgroep heeft.

 

Organiseer jij een concert of vergelijkbaar evenement die je niet op Devenementer terugvindt, maar er wel tussen vindt horen, schroom dan niet om ons een mail te sturen.

Suggesties voor verbeteringen van Devenementer vernemen we ook graag van je. We zijn hier tenslotte voor jou!

Wil je adverteren op Devenementer.nl? Vraag naar de mogelijkheden!

Voor alle bovenstaande zaken kan je via onze contactpagina bij ons terecht. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.