Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
259 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Jan 11
2018

Details evenement

Add to Calendar 01/11/2018 08:00 PM 01/11/2018 11:00 PM Europe/Paris Binkbeats (try-out) in Burgerweeshuis rick false MM/DD/YYYY

De Utrechtse producer en percussionist BINKBEATS gaat op tour. Op 17 januari is de aftrap op het toonaangevende showcase festival Eurosonic Noorderslag in Groningen. Daaropvolgend speelt hij een tiental shows in Spanje, Frankrijk, België, Engeland en Denemarken ter support van zijn nieuwe release “Private Matter Previously Unavailable Pt. 1”. De EP kwam in oktober uit via Vinyl Digital en Kobalt.

Voorafgaand aan deze tour komt hij nog even stevig oefenen in het Burgerweeshuis.

Binkbeats verbaasde als solo-artiest vriend en vijand met een indrukwekkende liveshow. Daarvoor was hij met zijn Boiler Room-videoserie Beats Unraveled al wereldwijd succesvol door tracks van groten als Aphex Twin, Flying Lotus en Caribou met bijzondere, akoestische instrumenten in een ander daglicht te zetten.

Het totaalplaatje van zijn eigen werk onder de naam Binkbeats klopt voor 100%: omringd door meer dan vijftig instrumenten maakt de Utrechter elektronisch georiënteerde muziek welke elke seconde spannender lijkt te worden. Frank Wienk, de man achter de eenmansband ken je wellicht al van The Kyteman Orchestra. Hij deelt op zijn Instagram meerdere keren per week filmpjes over de instrumenten die hij in zijn muziek gebruikt. Maar het is natuurlijk veel leuker om hem in levende lijve te aanschouwen.

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie