Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
246 Views

Event Summary

Boode Bathmen
Jul 23
2017

Details evenement

Add to Calendar 07/23/2017 08:30 PM 07/24/2017 01:30 AM Europe/Paris Boode op Zondag met coverband LEAD! rick false MM/DD/YYYY

In de Grote Zaal: LEAD! Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu!

Handelsmerk van LEAD is 100% live muziek, waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten en je van de ene hit in de andere rolt tijdens de naadloos aaneengesloten medleys. Door hun breed georiënteerde repertoire zul je als feestganger niets te kort komen. Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis, AC/DC is maar een kleine greep uit het allesomvattende muzikale spektakel dat deze band de zaal in blaast!

Ook zijn al onze andere zalen natuurlijk geopend!

De gehele zomervakantie rijden er bussen. Bustickets zijn alleen vooraf online verkrijgbaar via http://bit.ly/2nK3AP3 en niet bij de buschauffeur. Voor de reguliere entree is er geen voorverkoop en betaal je gewoon aan de deur. Toegang vanaf 16+, entree €6,00, vol = vol. Alleen toegang met een geldig origineel legitimatiebewijs (let op: géén kopie of foto!).

De verjaardagsactie is geldig, check www.boodeopzondag.nl/verjaardagsactie voor de info.

Boode Bathmen

Brink 10, 7437AM
Boode Bathmen, Overijssel
Bathmen (Gemeente Deventer)

http://www.boodeopzondag.nl

Contact opnemen voor meer informatie