Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
258 Views

Event Summary

Boode Bathmen
Aug 06
2017

Details evenement

Add to Calendar 08/06/2017 08:30 PM 08/07/2017 01:15 AM Europe/Paris Boode op Zondag met Dirtcaps rick false MM/DD/YYYY

De revolutionaire producties en knetterharde livesets zijn het onomstreden bewijs; Dirtcaps zijn de crème de la crème van de Trap House. Het Nederlandse duo begon in 2008 aan een globale opmars en heeft sindsdien de scene overspoelt met hun kenmerkende sound en de bekendste clubs ter wereld kennis laten maken met hun machtige liveshows.

Dirtcaps heeft zich bewezen middels samenwerkingen met namen als DJ Carnage, Laidback Luke en Coone, remixen voor artiesten als Hardwell en W&W en baanbrekende optredens op ’s werelds grootste festivals, waaronder Defqon.1 in Chili, Tomorrowland, Tomorrowworld en Mysteryland. Ze brachten grootschalige tours en shows van de Verenigde Staten en Australië naar Zuid-Korea en Maleisië en hebben de Trap House-sound naar een hoger niveau getild en deze zondag is de Grote Zaal aan de beurt!

Ook zijn al onze andere zalen natuurlijk geopend!

De gehele zomervakantie rijden er bussen. Bustickets zijn alleen vooraf online verkrijgbaar via http://bit.ly/2nK3AP3 en niet bij de buschauffeur. Voor de reguliere entree is er geen voorverkoop en betaal je gewoon aan de deur. Toegang vanaf 16+, entree €6,00, vol = vol. Alleen toegang met een geldig origineel legitimatiebewijs (let op: géén kopie of foto!).

De verjaardagsactie is geldig, check www.boodeopzondag.nl/verjaardagsactie voor de info.

Boode Bathmen

Brink 10, 7437AM
Boode Bathmen, Overijssel
Bathmen (Gemeente Deventer)

http://www.boodeopzondag.nl

Contact opnemen voor meer informatie