Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
469 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Oct 14
2017

Details evenement

Add to Calendar 10/14/2017 11:00 PM 10/15/2017 04:00 AM Europe/Paris Borrelnoot rick false MM/DD/YYYY

party in decenter

Na een broodnodige zomervakantie & een paar gezellige buitenedities bij Piknik, zijn we weer terug in het vertrouwde Burgerweeshuis. Het bekende recept van de gezelligste mensen uit Deventer en de beste DJ’s die ons land te bieden heeft, krijgt een twist met wederom een nieuw decor. We hebben een allstar line-up, aangevuld door de residents die jullie een avond lang de beste Hiphop, R&B, Beats & Riddims geven.

SIROJ
Met producties voor Yellow Claw, talloze Nederlandse mc’s en zijn dit jaar uitgekomen EP “Marble” op Barong Family heeft Joris Titawano AKA SirOJ al genoeg hits op zijn naam staan. Maar ook als DJ zette hij oa Lowlands dit jaar op zijn kop. Wij kunnen niet wachten om hem bij Borrelnoot te zien spelen!

Odin Music
Resident bij Chocolade in Nijmegen, een vaste gast bij Encore in Amsterdam en een druk festivalseizoen achter de rug. Odin gaat lekker! Vorig jaar speelde Odin al bij borrelnoot en het was zo goed dat wij hem graag terug wilden. Get ready!

Natuurlijk zijn de residents Wantigga & Vieze Vedi van de partij en deze keer pakt MCSteef de mic. Meer namen worden nog bekend gemaakt, dus meld jezelf aan voor updates!

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie