Nog geen beoordelingen
36 Views

Event Summary

Burgerweeshuis
Aug 29
2019

Details evenement

Add to Calendar 08/29/2019 07:00 PM 08/29/2019 11:30 PM Europe/Paris De Kick-Off met Snelle, Donnie, Merol, Leafs en Hato marissa_van_wijhehotmail-com false MM/DD/YYYY

Burgerweeshuis en Vediland presenteren: Kick-Off met o.a. Snelle, Donnie, Merol, Leafs en Hato

Dé opener van het nieuwe schooljaar en het culturele seizoen zal dit jaar op 29 augustus plaatsvinden. De Kick-Off vindt plaats op de Nieuwe Markt in Deventer en kiest dit jaar niet voor één grote act, maar voor 5 acts. Snelle, Donnie, Leafs, Merol en Hato staan op de poster. Daarnaast is de samenwerking met Vediland nieuw, hét Guilty Pleasures en R&B feest van Deventer zorgt voor een feestgarantie voor, tijdens en na de Kick-Off.

Snelle heeft in Deventer geen introductie meer nodig, de rapper ging platina met zijn nummer ‘Scars’ en doet nu mee in de eredivisie van de Nederlandse hiphop. Zijn eigen hometown Deventer en zijn band met het Burgerweeshuis zijn een gouden (of platina) combinatie voor de Kick-Off 2019.

Rapper Donnie a.k.a. MaraDonnie a.k.a. De Fenomeen is misschien wel dé cult-rapper van Nederland. Met geheel eigen extravagante stijl en fashion statements – bedenker van de Snelle Planga – en voorliefde voor bamischijven komt Donnie Deventer op z’n kop zetten.

MEROL, op eerste gezicht een brave dame, maar na de nummers ‘Hou Je Bek En Bef Me’ en ‘Lekker met de Meiden’ was Nederland op slag verliefd (of verbaasd?).
Leafs Sensei liet Deventer vorig jaar al eens op haar grondvesten schudden in het Burgerweeshuis en brak vorige zomer óók Lowlands compleet af!!
HATO maakte eerder al furore op Vunzige Deuntjes, Beachmasters en ADE. Misschien wel de beste urban dj van dit moment komt de Nieuwe Markt in vuur en vlam zetten!

Na de Kick-Off gaat het feest in Het Burgerweeshuis door met de VEDILaND Kickoff Afterparty
Helaas zijn hier maar 500 kaarten, dus als je zeker wilt zijn van deze belachelijk dikke afterparty kan je nu je kaartje halen.
LET OP: VOL = VOL

TICKETS: https://bit.ly/2X4PFbB

De Kick-Off is een initiatief van Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Deventer.
Partners: Saxion, Aventus, Drukwerkdeal

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411 PT
Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie
29/08/2019
16
0