Nog geen beoordelingen
17 Views

Event Summary

Burgerweeshuis
Aug 29
2019

Details evenement

Add to Calendar 08/29/2019 11:00 PM 08/30/2019 04:00 AM Europe/Paris VEDILaND Kickoff Afterparty marissa_van_wijhehotmail-com false MM/DD/YYYY

Ik hoor oe al denken..

GODSNONDENJU DIT KAN TOCH NIET WAAR ZIJN!!?
HOE KOMT DIE KLEINE DIKZAK (op dieet) NU WEER AAN ZO’N BELACHELIJK DIKKE STAGE HOSTING ALS DE KICKOFF 2019!??

Nou, dat zullen we jullie eens haarfijn uitleggen..

VEDILAND IS MAAAAWFAKKING AAAAAWESOME BIIIISSSHH!!!

VOOR STOMME MUZIEK GA JE MOAR LEKKER NAAR EEN ANDER FEEST!
WIJ KLAPPEN JE DE ÁLLERDIKSTE HIP HOP OM DE OREN, LATEN JE AFDRUIPEN MET DE GOORSTE R&B EN FORCEREN JE DE ALLERSLECHTSTE GUILTY PLEASURES WAARVAN JE OMA TROTS OP JE ZOU ZIJN DAT JE UBERHAUPT DÉNKT DAT JE ZE MEE KAN BLÈREN!!
JE PASPOORT LAAT JE MAAR LEKKER THUIS! MET EEN GRIJNS OP JE MOOIE HOOFDJE, EEN NÉT IETS TE KORT ROKJE AAN JE REET OF EEN GLAS BIER IN JE HAND TOVER JE JEZELF DE GRENS OVER VAN HET ALLER, ALLER, ALLER MOOISTE LAND VAN DE HEEEEULE WERELD!!
DE LINE UP ZAL JE NIET ONTGAAN ZIJN, WAT EEN ONTIEGELIJKE TOP TOPPERS ZIJN DIT ALLEMAAL, ALLEEN MAAR VUUR, DIT IS ÉCHT NIET NORMAAL!! MEROL, LEAFS, MARADONNIE, SNELLE, HATO ÉN JE FAVORIETE VIESPEUK OP ÉÉN PODIUM!!?? O JAZEKER WEL!!!!
ALS DIT GRATIS TOEGANKELIJK FESTIVAL NOG NIET GENOEG VOOR JE IS EN JE NOG LANG NIET UITGESCHUURD BENT KAN JE VANAF 23.00 TERECHT BIJ DE OFFICIELE VEDILAND AFTERPARTY IN HET BURGERWEESHUIS!!
DE TICKETS OM TOT IN DE LATE UURTJES DOOR KAPOT TE GAAN MET JE ÁLLERBESTE VRIENDEN ZIJN NU TE KOOP!!

TICKETS: https://bit.ly/2X4PFbB

NOG MEER VERRASSINGEN?! MISSCHIEN WÉL! MAAR DIT IS AL ZO POT’DOMME MOOI MAN! EN NU ALLEMAAL NAAR DE GRAFTAKKEN OP DONDERAG 29 AUGUSTUS!!

JUUUUUUU!!! ❤️

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411 PT
Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie