Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
207 Views

Event Summary

Deventer Schouwburg
Apr 18
2018

Details evenement

Add to Calendar 04/18/2018 09:00 PM 04/18/2018 11:00 PM Europe/Paris Classsh admin false MM/DD/YYYY

Tijd voor een nieuwe manier om muziek te ervaren? Wij dachten van wel! Laat je tijdens CLASSSH meevoeren op de dikke rauwe sounds van dj en producent Ion Ludwig, die live aan je geserveerd worden. Ondersteund door smeuïge en verleidelijke visuals van vj-collectief Wonderboys word je voelbaar en zichtbaar meegenomen in één bizarre soundscape, die overvloeit in warme melodische klanken van een echt orkest. Een spannende onverwachte ervaring waar je volledig wordt meegenomen en overspoeld door symfonische klanken die je tot op je botten raken. Klassiek in je smoel! Eindelijk een frisse nieuwe kijk op hoe je klassieke muziek ook kan beleven. Ga zitten, pak een biertje en ervaar! Weg met de regels, verwachtingen en etiquette. Wedden dat dit indruk maakt?

Kom gerust op tijd, de zaal gaat al open om 20.00uur en biedt dan al een verrassende ervaring.

Zaal open: 20.00uur
Start concert: 21.00uur
Ticketprijs (ex. fee): €15,-

Ticketlink Burgerweeshuis: http://bit.ly/2Chg9bD
Ticketlink Deventer Schouwburg: http://bit.ly/2EotIfl

CLASSSH is een totaal nieuwe klassieke muziekervaring. Een tweetal frisse klassieke concertbelevingen voor jou op maat gesneden. Weg met alle regels en vooroordelen. Een CLASSSH tussen traditie en beleving van nu. Bite size klassieke muziek in een totaal andere setting. Puur en rauw.

Loop met een drankje het podium op of neem plaats in de zaal. Jij bepaalt! Visuele effecten, show en klassiek spektakel afgewisseld met fijne elektrotunes van lokale helden als Ion Ludwig, Paulusz en Dogsweater. Een avond waar alles klopt. Dompel jezelf onder in een concertbeleving 2.0 die je nooit meer zal vergeten!

Deventer Schouwburg

Leeuwenbrug 2, 7411TJ
Deventer Schouwburg, Overijssel
Deventer

https://deventerschouwburg.nl/

Contact opnemen voor meer informatie