Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
564 Views

Event Summary

De Hip
Dec 31
2017

Details evenement

Add to Calendar 12/31/2017 11:00 PM 01/01/2018 06:00 AM Europe/Paris NYE: Club Nautique Saint Tropez rick false MM/DD/YYYY

Natuurlijk is het eerste officiële DEVENTER 1250 feest in De Hip. En wat voor een feest.

We hebben langdurig onderzoek gedaan! Hebben door archieven geploegd, dossiers gelezen, oude Deventer Dagbladen doorgebladerd, overlevenden ondervraagd….
Waarover? Wat wilden we weten? Nou, we waren op zoek naar de beste drie disco’s van de afgelopen 1250 jaar. In Deventer wel te verstaan. Wat een werk zeg!

We zijn keurig netjes onze speurtocht in het jaar 768 begonnen, maar echt veel gedanst werd er toen nog niet. Dat viel flink tegen. Sowieso, vroege en late Middeleeuwen het zelfde verhaal. Dansen dat deden ze zelden. Hoewel er wel een hardnekkig gerucht de ronde deed dat ene Govert van Herenthals, minstreel van beroep, illegale dansavonden organiseerde in de kelders van het oude stadhuis. In de Gouden Eeuw gingen de voetjes wel eens van de vloer, maar niet van een dansvloer. Zelfde gold voor de jaren daarna. Deventer en dansen, bepaald nog geen ideaal huwelijk.
Pas toen ons onderzoek in de 20e eeuw was aanbeland, boekten we resultaat en kon het echte werk beginnen. Na veel puzzelen en rekenen was er dan eindelijk een uiterst betrouwbare Top 3 van beste disco’s ooit! In de seventies was onbetwist Saint Tropez the place to be! In de 80’s, 90’s en nulties was dat natuurlijk de Elegast en ongelofelijk maar sinds 2013 is De Hip dé plek waar Deventer danst!

Waarom we dat onderzoek gestart zijn?! Dat is nogal logisch toch?! Let op!

Op onze New Years Eve Party gaan we er voor zorgen dat in één gebouw, onder één dak de beste drie danspaleizen ever te bezoeken zijn! Met andere woorden, je kan 31 december naar Club Nautique Saint Tropez, Bar Bodega in den Elegast en naar Podium De Hip!

We zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen, want we houden niet van half werk. Gaat in ieder geval een donders te gek gaaf uniek feestje worden. We zorgen ook dast er genoeg te eten te krijgen is en natuurlijk wemelt het van de goeie DJ’s!

De kaartverkoop begint op vrijdag 1 december en kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar in De Hip.

Kaarten kosten 25 euro
Voorverkoop vanaf 1 december aan de bar van De Hip
Aanvang 31 december 23.00 uur
Toegang tot 01.30 uur
Zonder kaartje geen toegang

Meer info volgt snel!

De Hip

Brink 21, 7411BS
De Hip, Overijssel
Deventer

http://www.dehip.nl

Contact opnemen voor meer informatie