Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
329 Views

Event Summary

Grote Kerkhof
Sep 01
2017

Details evenement

Add to Calendar 09/01/2017 07:00 PM 09/01/2017 11:30 PM Europe/Paris Golden Earring & Tricklebolt: Open Air rick false MM/DD/YYYY

Golden Earring geeft groots openluchtconcert op de Grote Kick-Off in Deventer

Kaartverkoop voor deze show start zaterdag 15 april om 10.00uur via -> http://burgr.nl/1rzn

Met de Lebuïnuskerk als decor staat de band van rockicoon Barry Hay op de derde editie van de Grote Kick-Off op het Grote Kerkhof. Kaartverkoop voor het openluchtconcert start zaterdag 15 april om 10.00uur via de website van poppodium Burgerweeshuis, de organiserende partij achter de Grote Kick-Off.

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoort in de jaren 70 en 80 met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. Zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig wordt er getoerd in de Verenigde Staten. Na het single- en lp-debuut in 1965 blijft de band in de decennia die volgen nieuw werk uitbrengen, met Tits ’n Ass uit 2012 als het meest recente wapenfeit. De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Golden Earring treedt nog altijd elke maand op, in vrijwel altijd uitverkochte zalen, feesttenten en theaters, met elektrische en akoestische shows. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

Tricklebolt

De Sallandse rockformatie Tricklebolt speelde zich direct vanaf het moment van oprichting (2014) luid en duidelijk in de kijker en is als BurgerBeurs band met een debuutalbum op zak de wijde wereld ingetrokken. Naast hun eigen shows verzorgden ze voorprogramma’s voor o.a. Bökkers, King of the World, DeWolff en Uriah Heep. Tricklebolt maakt Engelstalige no-nonsense rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath en Brainbox.

De Grote Kick-Off is een initiatief van Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer. Partners van de Grote Kick-Off zijn Saxion Hogeschool, Aventus en De Stentor.

Concert: Golden Earring + Tricklebolt | Open Air | Datum: 01-09-2017 | Locatie: Grote Kerkhof Deventer | Tickets: €30,- excl. Serv. Kosten via http://burgr.nl/1rzn

Grote Kerkhof

Grote KErkhof, 7411
Grote Kerkhof, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie