Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
136 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Oct 06
2017

Details evenement

Add to Calendar 10/06/2017 08:00 PM 10/07/2017 02:00 AM Europe/Paris Jan Terlouw Junior & the Nightclub | Albumrelease Deluxe rick false MM/DD/YYYY

livemuziek Deventer

Poppodium Burgerweeshuis verandert in schimmige nachtclub

Jan Terlouw Junior is de jongste telg uit een familie van schrijvers en componisten. Op vrijdag 6 oktober 2017 verschijnt het verhaal Jan Terlouw Junior & The Nightclub in de vorm van een debuutalbum, een comic en een liveshow. Om dit te vieren wordt The Nightclub éénmalig een fysieke wereld. Het Burgerweeshuis verandert 1 dag in het decor van de comic: een schimmige jaren ’20 nachtclub.

‘Bezoekers kunnen op 6 oktober letterlijk het verhaal en dus ook een beetje mijn hoofd binnen stappen. Echt bijzonder dat ik dit in mijn hometown Deventer kan doen’, aldus Jan Terlouw Junior. De avond culmineert in het optreden van Jan Terlouw Junior & The Nightclub, maar bezoekers nemen al vanaf acht uur plaats aan de bar naast de hoofdpersonen uit het verhaal. Het Burgerweeshuis hult die dag éénmalig in rode velours gordijnen, er is een speciale VIP-area met diner en de nachtelijke afterparty vindt plaats in onze Wonder Bar. Tot aan 6 oktober onthult Jan via zijn website elke twee weken programmaonderdelen en gastartiesten voor de albumrelease. Jan: ‘Veeg alvast je agenda leeg op 6 oktober, want dit wordt een feest voor alle zintuigen, we gaan all the way!’. Reguliere tickets, maar ook VIP-kaarten inclusief diner, album/comic en toegang tot het feest zijn verkrijgbaar via de website van het Burgerweeshuis.

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie