Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
145 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Jun 23
2017

Details evenement

Add to Calendar 06/23/2017 09:00 PM 06/23/2017 11:00 PM Europe/Paris Joanne Shaw Taylor rick false MM/DD/YYYY

Joanne Shaw Taylor is een van de meest veelbelovende vrouwelijke bluesrockers. Niet voor niets schuift Joe Bonamassa haar steeds naar voren, als hem wordt gevraagd zijn favoriete jonge bluesrock artiesten te noemen.
Joanne was 16 toen ze door Dave Stewart van Eurythmics ontdekt werd. Op heel jonge leeftijd ontdekte ze Stevie Ray Vaughan, Albert Collins en Jimi Hendrix en die maakten zo’n indruk op haar dat ze dit ook wilde. Intussen heeft ze al verschillende studioplaten en een liveplaat uit en won ze verschillende prijzen op de British Blues Awards.
Haar nieuwe album ‘Wild’ komt 30 september uit en volgt er een uitgebreide tour door Engeland. Daarna is het Europese vasteland aan de beurt.
Joanne speelt zeer expressief gitaar en haar enigszins hese stem past perfect bij de muziek die zij speelt. Haar band bestaat uit Joe Leadbeater op toetsen, Tom Godlington op basgitaar en Oliver Perry op drums. Uitstekende muzikanten, die onopvallend hun werk doen want het is duidelijk dat miss Shaw Taylor de lakens uitdeelt. Vorig jaar was ze nog te zien op festival Ribs & Blues.

Support is Giles Robson And His Band ide met zijn nieuwe album ‘For Those Who Need The Blues’ een nieuwe impuls geeft aan de feel en spirit van de old school bedrock blues waarin echo’s doorklinken van de classic sounds van de begin jaren van The Fabulous Thunderbirds, The Red Devils en Little Walter.

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie