Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
271 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Nov 13
2017

Details evenement

Add to Calendar 11/13/2017 07:00 PM 11/13/2017 11:30 PM Europe/Paris Kadavar + Mantar + Death Alley rick false MM/DD/YYYY

Timetable:

19.00 deuren open

19.30 Death Alley

20.20 Mantar

21.20 Kadavar

 

KADAVAR
De Duitse hardrockband Kadavar is een powertrio dat rechtstreeks uit de jaren zeventig het heden komt instappen. Al op hun zelfgetitelde debuutalbum uit 2012 was te horen dat de heren een gezonde voorliefde hebben voor de groovende rock van bands als Led Zeppelin en Black Sabbath. Opvolger Abra Kadaver (2013) mocht er ook wezen, maar op hun album Berlin (2015) is Kadavar pas echt tot volle wasdom gekomen. De songs zijn beter dan ooit, het geluid is helder en smerig tegelijk en de live-energie waar de band om bekend staat spat uit je speakers.
Ook live zijn ze uitgegroeid tot één van de meest indrukwekkende live acts, zoals bewezen tijdens tours met o.a. Saint Vitus, Pentagram en Electric Wizard, of tijdens de vele festivals waar de band de afgelopen jaren te zien is geweest.

Mantar

De twee Duitse sloopkogels van Mantar maken geluid voor tien. Slepende ritmes, orgies van feedback en black metal melodieën rollen over je heen met de kracht van duizend watervallen. Denk aan Darkthrone en Entombed.

Death Alley

Sinds de enerverende optredens op Noorderslag en Roadburn gaat het deze band voor de wind. Ze herbergt het beste van Motörhead en Hawkwind in zich. De live shows monden steevast uit in één grote kolkende moshpit.

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie