Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
307 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Mar 17
2018

Details evenement

Add to Calendar 03/17/2018 08:30 PM 03/17/2018 11:30 PM Europe/Paris Leafs rick false MM/DD/YYYY

Met 16 is Leafs de jongst getekende artiests op Noah’s Ark ooit. Eind 2016 verschijnt de video “Race” online, waarin Leafs met opzij-gedragen sneeuwbril op glorieuze wijze zijn intrede maakt in de Nederlandse rapgame. Na het zien van deze video neemt Noah’s Ark producer Ramiks de rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein is van een muzikaal en vriendschappelijk samenwerkingsverband

In mei 2017 verschijnt “FEALS”, Leafs’ volledig door Ramiks geproduceerde debuut-EP. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is”altijd blijven flexen”. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore breng, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het inernationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn pakkende hooks (“BEN IK ALRIGHT?”), jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg en Bokoesam heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Op hét showcasefestival Eurosonic/Noorderslag eindigde Leafs op nummer 2 in het overzicht van 3voor12 van de 25 beste acts op Noorderslag:

“ESNS18: Leafs heeft de toekomst

Jongste artiest van het festival geeft misschien wel de meest overtuigende show.

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie