Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
136 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Mar 16
2018

Details evenement

Add to Calendar 03/16/2018 08:00 PM 03/16/2018 11:00 PM Europe/Paris De Likt + Support: Oost Wanted rick false MM/DD/YYYY

Met meer dan 100 shows was 2016 een bizar jaar voor De Likt. Door de combinatie van minimale techno en italo van John van Beek, de gevarieerde funky garnering van Giorgi Kuiper en de gepeperde woorden van Jordy Dijkshoorn ontwikkelde de groep een geheel eigen geluid. Het grote publiek kent De Likt dankzij het inmiddels miljoenen keren bekeken filmpje ‘Praat Rotterdams Met Me’ en hun eerste single en clip van de track ‘Ja Dat Bedoel Ik’.
Na het succesvolle debuutalbum ging het keihard, mede dankzij de geruchtmakende sterke live shows. De Likt speelde elke zaal en festival waar ze stonden helemaal plat.
In de zomer van 2017 werd frontman Jordy ernstig mishandeld. Hij herstelde gelukkig voorspoedig en begin 2018 treedt De Likt weer op en zijn ze druk bezig met het afronden van het 2e album dat 23 februari uit komt. De eerste single van dit album heet ‘Alleen zij geeft licht in de duisternis’.

Oost Wanted

Oost Wanted is een Nederlandstalig rapduo uit Overijssel. Na twee jaar productief bezig te zijn geweest hebben de jongens op plaatsen door het hele land opgetreden en een debuutalbum op hun naam staan. Van house tot moombahton, Oost Wanted laat zien elk genre aan te durven pakken. Met ophitsende tracks beloven zij er elke show een grandioos feest van te maken.

 

Leon B zorgt voor de verdere muzikale omlijsting van de avond.

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie