Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
198 Views

Event Summary

Havenkwartier
Apr 14
2018

Details evenement

Add to Calendar 04/14/2018 01:00 PM 04/14/2018 11:00 PM Europe/Paris LOS Festival 2018 rick false MM/DD/YYYY

Havenkwartier Deventer gaat ook dit jaar weer LOS, en we vieren een feestje, want LOS bestaat 5 jaar!

LOS is een bijzonder en intiem festival in dit prikkelende havengebied, waar de kracht van kunst, ambacht, cultuur en ondernemerschap is samengeperst op 20 hectare. Waar je een programma treft op heel veel verschillende locaties in het Havenkwartier, voor jong en oud, met voor ieder wat wils: concerten, dj’s kunst, ambachten, workshops, theater, dichters en uiteraard heerlijk eten en drinken!

Dankzij de enorme support die we van jullie hebben gekregen tijdens onze crowdfund-actie kunnen we er dit jaar nóg meer een feestje van maken: verspreid over maar liefst 3(!) speciale 5 Jaar LOS-podia hebben we een extra fijn programma: geniet van de klanken van De Baron en Mark Hilton in DOK H2O, luister naar de Catches of betreed zelf het podium tijdens BIJVANGST in Fooddock en zorg dat je het extra grote eindfeest bij PIKNIK niet mist, waar o.a. de mind blowing tropical psychedelia van Conjunto Papa Upa zorgt voor een heerlijke afsluiter van ons 5 jarig jubileum!

Genoeg te doen dus: neem de tijd om even rustig door het programma heen te bladeren, maak je keuze en geniet vooral van alles wat er op dit fijne stukje Deventer te vinden is!

De meeste deuren zijn open van 13:00 – 18:00 uur, waarbij een aantal activiteiten doorlopen tot later in de avond. Bijzondere eet- en drinkgelegenheden zijn in het Havenkwartier ook ruimschoots voorhanden. Toegang is gratis!

Check het complete programma op www.havenkwartierdeventer.com/los!

Havenkwartier

Havenplein 20, 7411ME
Havenkwartier, Overijssel
Deventer

http://www.havenkwartierdeventer.com/los

Contact opnemen voor meer informatie