Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
272 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Nov 24
2017

Details evenement

Add to Calendar 11/24/2017 08:00 PM 11/24/2017 11:00 PM Europe/Paris Martijn Fischer zingt Hazes + Laura rick false MM/DD/YYYY

DEZE SHOW IS UITVERKOCHT

Als er iemand in staat is om de liedjes van cultgrootheid en meesterzanger André Hazes te vertolken, dan is het Martijn Fischer wel. Hij kroop 2 jaar lang in de rol van Hazes in de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ van Joop van de Ende, heeft keer op keer een uitverkocht Ziggodome kippenvel bezorgd tijdens ‘Holland Zingt Hazes’ en gloreerde bovendien op het witte doek in de bioscoopfilm ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Voor de musical ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. en voor de film een Gouden Kalf.
Dit wordt een avond die helemaal in het teken staat van het werk van deze held, dat door Fischer en het publiek samen wordt gevierd.

Support: Laura

Wat hebben Giel Beelen, Dotan en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat rode hoedje’.

Onder dat rode hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Wat volgens kenners het ‘begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte’.

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie