Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
368 Views

Event Summary

De Hip
Apr 15
2018

Details evenement

Add to Calendar 04/15/2018 03:00 PM 04/15/2018 08:00 PM Europe/Paris Mimile admin false MM/DD/YYYY

Dat gaat weer een hele fijne muziekmiddag worden in De Hip.en middag met een hoog The Scene, Tröckener Kecks, De Dijk gehalte, maar vooral heel veel Mimile!

Emilie Blom is bekend als bassiste van The Scene, waar zij samen met drummer Jeroen de oerstrakke basis neerlegde. Hits als Iedereen is van de Wereld, Blauw en Open brachten The Scene uitverkochte zalen in Nederland en België. Ze ontvingen voor hun werk drie Edisons, een Gouden Harp, de BV Popprijs en in 2015 de Edison Oeuvreprijs.
Nu is Emilie de leading lady van Mimile, die naast haar bestaat uit Rob de Weerd, Stephan van der Meijden en PP Everts. Voorjaar 2018 presenteren zij hun tweede album ‘Stornoway’.

Emilie: “Na een solo-album datveel stof deed opwaaien in 2016 ging ik verder met schrijven. In Schotland, mijn tweede thuis, deed ik de meeste inspiratie op. Daar gaat mijn blik helemaal open.
Rob kwam erbij en samen schreven we nog een paar nummers. In de repetitieruimte werkten we met de band alles uit.

Antonie Broek, drummer van De Dijk, stond al een tijd op mijn verlanglijst als producer. Hij stelde zichzelf en zijn tuinhuis annex studio graag beschikbaar om de nieuwe nummers op te nemen. Het was even proppen toen drie strijkers en een klarinettist erbij werden gevraagd, Antonie speelde koffietafel- percussie op een nummer en introduceerde de zak met zeven sambaballen voor extra swampy sound en de dagen duurden altijd langer dan was afgesproken. Het was een inspirerende samenwerking. Het cirkeltje van The Scene, De Dijk en Tröckener Kecks was weer even rond.”

Aanvang 15.00 uur
Gratis entree

De Hip

Brink 21, 7411BS
De Hip, Overijssel
Deventer

http://www.dehip.nl

Contact opnemen voor meer informatie