Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
174 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Dec 09
2017

Details evenement

Add to Calendar 12/09/2017 08:00 PM 12/09/2017 11:00 PM Europe/Paris NMTH presents DOOL + GOLD rick false MM/DD/YYYY

DOOL is de nieuwe formatie van Ryanne van Dorst (Elle Bandita, Bullerslug). Aangevuld met oud-leden van The Devil’s Blood, San Andreas en GOLD maakt deze band gitzwarte rock met een beetje doom en psychedelica. DOOL is erop uit om je een optreden lang mee te nemen naar zijn donkerste kant van het spectrum en je pas na de show los te laten. Of zoals de band het zelf verwoordt: “DOOL dwaalt door donkere straten de stad uit, de wildernis in. Mee zwevend op oneindige, soms hypnotiserende gitaarpartijen. Dan weer loodzwaar en onheilspellend.”
Het indrukwekkende debuutalbum ‘Here Now, There Then’, is doorweekt met donkere doom metal en psychedelica, maar niettemin avontuurlijk en onvoorspelbaar. DOOL is op ramkoers, mis ze niet.

GOLD
Deze “post-everything” band bracht begin 2017 hun derde album ‘Optimist’ uit via Ván Records, die lovend werd ontvangen door de media. De band met ex-The Devil’s Blood leden is qua sound steeds meer opgeschoven tot een inktzwarte hybride van post-punk, doomrock, shoegaze en psych.

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

Contact opnemen voor meer informatie