Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
229 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Jan 01
2018

Details evenement

Add to Calendar 01/01/2018 12:30 AM 01/01/2018 06:00 AM Europe/Paris NYE:Jungle Exotica rick false MM/DD/YYYY

Zeg me waar wil jij heen? Waar dan? De paradijsvogels strijken neer op het vertrouwde nest, de Koningen van de Deventer-nachtjungle staan klaar om met jou NYE 2017/2018 in het Burgerweeshuis te vieren! We duiken in diepe grotten naar Guilty Pleasures en R&B classics met een van de heetste party’s van het moment: Pop-Up R&B. We klimmen tot hoogstaande House en Techno in de Wonder Bar met Nachtparlement. Als klapper op de vuurpijl treed je letterlijk toe tot een ondergrondse oase van gekkigheid, gehost door niemand minder dan parkopzichter Tom Maatman. Verwacht het onverwachte, het Burgerweeshuis zoals je het nog nooit gezien hebt, dress to impress en sluit 2017 af met het heetste feestje..

Als het aan mij ligt dan gaan we nu..

Early Birds: €23,50 (beperkt beschikbaar)
Groepstickets: €21 per stuk per 5 tickets (beperkt beschikbaar)
Normale tickets: €28,50
Bestel direct via: https://burgerweeshuis.stager.nl/web/tickets/118956

Onze verblijven:
Pop-up R&Biotoop (grote zaal) – als er in 2017 één feest is wat elke kroeg, café, biertuin, of andere bijzondere locatie op z’n kop heeft gezet dan is het Pop-Up R&B wel! Guilty pleasures, hiphop classics, de meest sexy tracks om het nieuwe jaar in te luiden.

Wonder RimbaBar: Nachtparlement X Wonder Bar
Nachtdieren pur sang, Nachtparlement en de Wonder Bar zorgen voor tropische temperaturen in de hipste kleinste zaal van Oost-Nederland. Techno en House tot in de laatste uurtjes, Mango’s toegestaan.

De Man-Groove kelder met Tom – Tarzan – Maatman als host:
Opzichter Tom Maatman houdt de kudde Dj’s in het gareel en is nu al aan het broeden op kwartiertjes vol Uitgestorven diersoorten en Urban Jungles.
– Ronnie & de beukers
– De Olijke Fruitvruchten
– Melloww

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie