Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
207 Views

Event Summary

PIKNIK
Jun 17
2017

Details evenement

Add to Calendar 06/17/2017 07:00 PM 06/18/2017 01:00 AM Europe/Paris OASE with: Ivy Knock // Mazzeltov // MANGØ rick false MM/DD/YYYY

Een nieuwe dansavond bij PIKNIK waar iedereen meegenomen wordt op een muzikale reis door de woestijn die uitkomt bij een OASE (PIKNIK). Verwacht een avond vol disco, funk, afro, house & techno.

We hebben voor de eerste editie een aantal reisleiders die jullie muzikaal gaan entertainen om te beginnen met Ivy Knock dit is een party macher pure sang. Jullie kennen hem misschien van zijn eigen succesvolle concept Knock on Wood – Arnhem. We zijn blij dat we hem voor het eerst naar onze koekstad mogen halen.

Onze tweede reisleider is Mazzeltov geen onbekende meer in de Deventer scene. Onlangs stond hij nog in clubs als Toffler en stadsvilla Sonsbeek en hij gaat jullie trakteren op heerlijke house & techno tunes.

Als derde en laatste/afsluiter hebben we de heren van MANGØ, onze broeders zij hebben de harten van velen in Deventer veroverd en staan op zowel elk huisfeestje als feesten zoals DEEP & Pathfinderfestival.

Kortom dit gaat een heerlijke avond worden maar bovenal met jullie en door jullie!!

LIEFDE ♥

PIKNIK

Noordzeestraat 4, 7411MA
PIKNIK, Overijssel
Deventer

http://www.welovepiknik.nl

Contact opnemen voor meer informatie