Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
203 Views

Event Summary

De Bisschop
Oct 19
2017

Details evenement

Add to Calendar 10/19/2017 09:00 PM 10/19/2017 10:00 PM Europe/Paris Paul Sinha Live Session rick false MM/DD/YYYY

livemuziek in Deventer

Deventer, ons prachtige Deventer… Wat hebben wij toch een mooie stad! Een fijne stad! Maar ook een stad met veel talenten.. En het is voor ons een eer om één van onze stadshelden te mogen verwelkomen in De Bisschop: niemand minder dan PAUL SINHA!!!

Op donderdag 19 oktober vanaf 22.00u zal Top Notch talent Paul Sinha een dikke live sessie neerzetten. Momenteel is hij druk met zijn tour show door heel het land maar hij maakt graag ruimte vrij voor een show in zijn eigen woonplaats voor vrienden, familie en fans. Mocht je nou nog nooit gehoord hebben van Paul Sinha, hieronder zijn bio en een aantal van zijn hits!

*************

Zanger Paul Sinha (Deventer, 1996) begon op jonge leeftijd met het schrijven van tracks. Eerst als rapper, maar de laatste jaren ligt de focus meer op zang. Zijn persoonlijke teksten combineert Paul Sinha (zeg: “sinna”) met dansbare muziek, die hij sinds enkele maanden zelf produceert. Maar dat houdt hem niet tegen veelvuldig samen te werken. De komende tijd zal duidelijk worden wat voor muzikaal plaatje dat oplevert.

Op zijn zestiende deelt Paul Sinha zijn eerste tracks en besluit hij mee te doen aan eentalentenjacht, die hij wint. Hij komt al snel in contact met Purp (Burak Sagir) en na een aantal samenwerkingen besluiten de twee hun krachten te bundelen en ontstaat er het duo Vans ’n Purp. Samen beginnen ze een studie aan de Herman Brood academie en brengen ze een EP uit. Na een periode van samenwerking gaan de twee nu solo. Bij Paul maakt het rappen steeds vaker plaats voor zang, ook duikt hij dieper in het produceren van beats en is hij vaak verantwoordelijk voor het geheel van zijn songs. “Ik zat metde producers waar ik mee werkte steeds vaker niet op één lijn. Ik wilde meer muzikale vrijheid en ben zelf in het produceren gedoken. Dat heeft me heel veel geleerd over de structuur van liedjes en wat mij eigen maakt.”

Paul Sinha – Van jou

https://youtu.be/u3IQhvq-ZCE

Paul Sinha – Nu gaan

https://youtu.be/kt7EpY0hJkQ

*************

Streep door whatever je in je agenda hebt staan of reserveer direct een plek in je agenda want op donderdag 19 oktober is De Bisschop vanaf 22.00u de plek waar je hoort te zijn.

ENTREE GRATIS!

Tussen zijn optreden door zal een DJ jullie vermaken met heerlijke beats en ook na het optreden van Paul Sinha zullen we doorgaan tot in de late uurtjes!

LET OP: Kom op tijd want VOL=VOL!

Tot de 19de!

De Bisschop

Brink 17, 7411BR
De Bisschop, Overijssel
Deventer

http://www.debisschopdeventer.nl

Contact opnemen voor meer informatie