Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
158 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Nov 16
2017

Details evenement

Add to Calendar 11/16/2017 08:00 PM 11/16/2017 11:00 PM Europe/Paris Shantel & Bucovina Club Orkestar rick false MM/DD/YYYY

Shantology – 30 years of club guerilla TOUR 2017

Shantel is de onbetwiste koning van de balkanpop. Met dikke hits als ´Bucovina´, ´Disko Partizani´ en ´Mahalageasca´ op zijn naam weet de Duitse muzikant en producer al jaren de dansvloeren te vullen en maakte hij de Balkan beats mateloos populair.
Over heel Europa verschenen Balkanfeesten. Hij bracht zelfs het klezmer-orkest Mahala Raï Banda in de Nederlandse hitlijsten door mee te helpen aan het nummer ‘Mahalageasca’. Of Stefan Hantel nu in een nachtclub staat (met zijn dj-set), in een concertzaal of op een festival, overal weet hij de dansvloeren om te toveren tot een kolkende mensenmassa. Jiddische klezmer, feestelijke polka’s, vrolijke čoček en knallende gipsy worden overgoten met een moderne popsaus die ook anno 2017 nog steeds onweerstaanbaar is.
Vandaag brengt Shantel zijn complete Bucovina Club Orkestar mee, wat een nog groter feest betekent. Disko Disko Partizani!

Na het concert een GELUKZOEKERS DJ-set Uiteindelijk zijn we allemaal gelukzoekers! Daarom slingeren de Gelukzoekers DJ’s rondom het optreden van Shantel de nodige Türk Pop, Balkan Beats, Indiase Disco, Israëlische New Wave, Nigeriaanse Rock, Peruaanse House, Arabische Acid, Koreaanse Hip-Hop, en andere gelukbrengers het Burgerweeshuis in!

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie