Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
146 Views

Event Summary

Walhalla
Oct 14
2017

Details evenement

Add to Calendar 10/14/2017 08:00 PM 10/15/2017 01:00 AM Europe/Paris Splinterbomb’s “Attacking The East” rick false MM/DD/YYYY

Splinterbomb’s Attacking the East tour komt naar Walhalla!
Samen met supportact Black Rabbit en special guest Wasted Brains komt Splinterbomb de boel compleet op z’n kop zetten, be there!

Ticketprijs: 3,- Euro

SPLINTERBOMB
Wat begon als een wild idee is in het najaar van 2014 werkelijkheid geworden.
Vier gasten die metal als de ultieme muziek ervaren besloten een pot herrie te gaan maken zonder bullshit, die goed in elkaar zit, en barst van de energie!
Als live-gitarist bij Legion of the Damned heeft Hein de laatste jaren internationaal de podia bestormd. Gecombineerd met de spelervaring die Jordy door de jaren heen in verschillende bands heeft opgedaan en de brede basis die Arian weet neer te leggen, wordt een solide fundering gelegd.
Met Michel heeft de band een charismatische frontman met een ruige strot en een heldere visie.
Thrash metal is de muzikale basis, en het sleutelwoord is groove. Elementen uit de muziek van bands als Testament, Pantera, Kreator, Machine Head, Sepultura, Hatebreed en Gojira inspireren Splinterbomb tot het neerzetten van hun explosieve sound.

De eerste geluidsaanval van Splinterbomb heet ‘Capital S’, een EP van vijf tracks die is uitgekomen in oktober 2015.
Deze release verraad al waar deze band toe in staat is en laat een gedreven, dynamische band horen.
Een jaar later worden ieders trommelvliezen nogmaals aangevallen met een nieuwe single genaamd ‘Confess’, wat zowel muzikaal als textueel een krachtig statement is!

BLACK RABBIT

Black Rabbit is een project ontstaan uit de liefde voor extreme muziek van de twee gitaristen Hidde en Jelle, na een tijd zoeken vonden zij bassist Steffan en drummer Chiel, in deze formatie hebben zij hun eerste optreden gedaan, waarna zij besloten om een vocalist te zoeken. Deze vonden zij in Pieter Beemsterboer, en met z’n vijfden maken zij zware deathened thrash metal!

De focus van hun sound ligt in old-school thrash, in combinatie met death en groove metal. Een aantal invloeden van de band zijn Slayer, Testament, Lamb of God, Pantera, Kreator, Death Angel, Havok, Obituary en Gojira

WASTED BRAINS
Wasted Brains is een hardcore band uit Hengelo met beat down invloeden. Hun shows staan bekend om de energie die ze overbrengen en uitten op een jonge leeftijd van gemiddeld 17 jaar. Ze komen aan met onverwachtse riffs en snoeiharde breakdowns.

Walhalla

Achter de Muren - Zandpoort 20, 7411GE
Walhalla, Overijssel
Deventer

http://www.walhalla-deventer.nl

Contact opnemen voor meer informatie