Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
288 Views

Event Summary

De Hip
Apr 13
2018

Details evenement

Add to Calendar 04/13/2018 09:30 PM 04/13/2018 11:30 PM Europe/Paris Sven Hammond! admin false MM/DD/YYYY

SVEN HAMMOND IN DE HIP

Ze stonden al vele malen op het North Sea Jazz Festival, op IJssel Jazz in Gorssel, eigenlijk op elk jazz festival wat er toe doet en in alle grote zalen van de Benelux en ver daar buiten. Maar nog nooit stond Sven Hammond op het podium van De Hip. Hoog tijd dat dit gaat veranderen. Dat gaat het dan ook! Zet het met dikke rode stift in je agenda: Vrijdag 13 april Sven Hammond in De Hip!

Sven Figee is een gelukkig muzikant. Logisch ook want hij heeft stiekem het lekkerste bandje van Nederland om zich heen verzameld. Een droomritmesectie met de groove koningen Joost Kroon en Glenn Gaddum Jr. Voeg daarbij de werkelijk sublieme riffs en melodielijnen van gitarist Tim Eijmaal en je hebt inderdaad een band om vingers en oren bij af te likken. En dan hebben we het nog niet eens over Figee zelf. Figee glorieert in warm Hammond spel. Soms met de agressie van een Jon Lord, dan weer met de soul en virtuositeit van een Joey DeFrancesco.

Het optreden in De Hip wordt extra speciaal, want Sven Figee gaat er zijn nieuwe zanger/frontman presenteren en we mogen niet zeggen wie dat is.

Vrijdag 13 april
Aanvang 21.30 uur
Tickets:7/9 euro
Tickets online via deze link:: https://yourticketprovider.nl/widget/combi.aspx?cid=576750&productid#/tickets/576750/

De Hip

Brink 21, 7411BS
De Hip, Overijssel
Deventer

http://www.dehip.nl

Contact opnemen voor meer informatie