Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
165 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Mar 17
2018

Details evenement

Add to Calendar 03/17/2018 11:00 PM 03/18/2018 04:00 AM Europe/Paris TEDDY | Yung Felix, Weslo, Vieze Vedi, BAAS rick false MM/DD/YYYY

NIEUW IN HET BURGERWEESHUIS!

✖ TEDDY ✖

Teddy is nieuw! Teddy is leuk! Teddy is fun! Maar stiekem is Teddy ook een beetje Stout! Teddy is de nieuwste dansavond van Het Burgerweeshuis, waar je terecht kunt voor de grootste hits van dit moment!
Zaterdag 17 maart 2018 trappen we af met de eerste editie van TEDDY in Het Burgerweeshuis.

✔ HITS
✔ R&B/HIPHOP
✔ POP

18+

][ LINE UP ][

✖ YUNG FELIX (JA!, Traag, Badman Ollo)

✖ WESLO (Je Gaat Zo Dik!, Jamanbroer)

✖ VIEZE VEDI (POP UP)

✖ BAAS (VUNZIGE DEUNTJES)

✖ YUNG FELIX ✖

HEADLINER van de eerste TEDDY: YUNG FELIX!
Deze man bestormd momenteel alle hitlijsten en radiostations met ‘JA!’ samen met Bizzey, Kraantje Pappie en Chivv en staat zelfs in de Nederlandse Top40! Deze man werkte samen met Yellow Claw, deed remixen voor Major Lazer en stapelt momenteel zijn hits op elkaar!

Zoals je wellicht al wist heeft deze man een hele rits clubhits achter zijn naam staan, want naast ‘Ja!’ heeft deze man een druk jaar achter de
rug met hits als; ‘Traag’, ‘Badman Ollo’, ‘Doe Je Dans’ en ‘Badman Ollo’. Sinds deze week komt daar ook zijn nieuwste wapenfeit bij ‘Gasolina’ met Murda.

Deze man stapelt dus hits op hits! En dat komt hij 17 maart live aan jullie laten horen!

✖ WESLO ✖

Jamanbroer! Ook Weslo is er bij op de eerste editie van Teddy! Deze goedlachse man heeft het allemaal! Hij draait altijd je favoriete muziek, produceert je lievelingsliedjes en is graag geziene gast op de dikste festivals als Amsterdam Open Air en Latin Village.

Na zijn breed opgepakte ‘Yung Internet x Lil Kleine – Vakantie (Weslo edit)’, ging het snel!
Begin 2017 had Weslo een hit te pakken samen met Lil Kleine; ‘Je Gaat Zo Dik’ en deed dat later nog eens dunnetjes over met Ome Omar; ‘Jamanbroer’.
We zijn blij dat deze knappe man er bij is de 17e en jullie straks ook!

✖ VIEZE VEDI ✖

Daar waar een goed feestje is, is Vieze Vedi. De man achter succesvolle feestjes als ‘BORRELNOOT’ en ‘POP UP’ weet hij wel wat een goede feestje nodig heeft en daarom zijn we blij dat hij de eerste editie van TEDDY komt openen. Deze vieze vriendelijke dj maakt momenteel je favoriete binnenstad onveilig met enkel en alleen uitverkochte feestjes, waar menig organisator jaloers is op de man-vrouw verhouding. Verwacht vieze en sexy R&B tunes van onze favoriete sfeerbeer.

✖ BAAS ✖

Ni Hao! Net terug van touren in China, gaat deze BAAS je avond sexy afsluiten op in Het Burgerweeshuis! Ieder huisdier heeft een baasje nodig en daarom zijn we blij dat we deze man aan ons hebben kunnen binden! Deze boss is kind aan huis bij Het Burgerweeshuis en is graag geziene DJ op feestjes als Vunzige Deuntjes en Hitsig. BAAS weet wel wat er op dansvloer nodig is, en laten we hopen dat hij achter de draaitafels blijft en niet stiekem op de dansvloer beland.

Ja! Jamanbroer! Deze eerste editie gaan we hartstikke dik! Dus wees niet Traag en haal snel je tickets voor het te laat is!

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie