Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
166 Views

Event Summary

Het Burgerweeshuis
Dec 01
2017

Details evenement

Add to Calendar 12/01/2017 08:00 PM 12/01/2017 11:00 PM Europe/Paris The Grand East rick false MM/DD/YYYY

‘The Grand East Feast Unleash the Beast Tour’.

Rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Een nietsontziende tornado van vrijgevochten tukkers. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium, met in het midden een bezwerende frontman die zichzelf het graf in werkt om het publiek mee te slepen naar de wereld van The Grand East. De sound en energie van deze band zijn ongekend en overdonderend. Wars van commercie, pretenties en muziekopleidingen. Alles wat ze op het podium laten zien hebben ze daar ook geleerd. In de hoogste versnelling, als het kan. Maar ze kunnen ook terugschakelen, als het moet. Soms strak rechtdoor, soms uit de bocht. Soms over de snelweg, soms de toeristische route. Ze kunnen het overal. Ga ze zien, ga ze horen, het is alle moeite waard.

Afgelopen jaar verliep boven verwachting voor het Twentse The Grand East. Ze waren een van de meest geboekte bands in de Popronde, waar elk café en podium waar ze speelden uit de voegen barstte van enthousiast publiek. Ze speelden in een uitverkocht Paradiso als voorprogramma van DeWolff en ze zaten bij de eerste ronde bevestigingen voor Noorderslag 2017. Dat gebeurde allemaal in de voetsporen van de release van hun debuutalbum ‘Movano Camerata’, dat ze in een nagenoeg uitverkochte Sugarfactory in Amsterdam presenteerden. Een debuutalbum dat ook nog eens laaiend werd ontvangen door de schrijvende pers.

support Medicine Jet

Medicine Jet vliegt met zijn drie kapiteins naar ongekende hoogte. De muziek aan boord wordt gekenmerkt door een rijke diversiteit aan genres met een psychedelisch randje. De constante flirt tussen de melodie en de hypnotiserende groove zorgen ervoor dat iedere song op zijn eigen manier uniek is. Zorg dat de koffers zijn gepakt, dan garanderen wij een onvergetelijke reis!

Burgerweeshuis

Bagijnenstraat 9, 7411PT
Het Burgerweeshuis, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie