Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
865 Views

Event Summary

De Brink
Jul 01
2017

Details evenement

Add to Calendar 07/01/2017 07:30 PM 07/01/2017 11:30 PM Europe/Paris Undercover op de Brink: David Bowie, George Michael & Queen rick false MM/DD/YYYY

Bowie, George Michael en Queen Undercoversessies op de Brink op 1 juli 2017

Wat smaakte dat naar meer zeg! Undercoversessies op de Brink. Nou kan je er met weemoed aan terug blijven denken, maar je kan ook gewoon in 2017 weer Undercoversessies op de Brink gaan doen. Zo gezegd zo gedaan!

Brink Evenementen organiseert op zaterdag 1 juli voor de tweede keer Undercoversessies op de Brink. Weer met een geweldige line up en weer helemaal gratis! Bereid je voor op een topavond waarbij we David Bowie, George Michael en Freddy Mercury (Queen) zullen eren!

19.30 – 20.30 uur: David Bowie
Doe je ogen dicht en je bent er van overtuigd dat Bowie op het podium staat. Doe ze open en je ziet Edgar Koelemeijer, maar je hoort nog steeds Bowie. Niet te geloven hoe dicht zijn stem bij die van de vorig jaar overleden rockster in de buurt komt. Voeg daar een weergaloze begeleidingsband aan toe met o.a. gitarist Alan McLachlan van The Scene , plus al die klassiekers van de meester zelf zoals Heroes, China Girl, Ziggy Stardust, Wild is the Wind, Space Oddity, Rebel Rebel… en je avond kan niet meer stuk.

Edgar Koelemeijer(CC Rider) – zang
Bartel Bartels (o.a. Acda & de Munnik)​ -bas
Pp Evers (Gigantjes) – toetsen
Al McLachlan (The Scene) – gitaar Theo Sieben (Bertolf) – gitaar en zang Edgar Koelemeijer
Stephan van er Meijden​​​​​-​drums
​​​​​

21.00 – 22.00 uur: George Michael
Drie dagen nadat George Michael de Undercoversessie plaatsvond stierf de echte George. Dat was en heel vreemd toeval. Gevolg was wel dat de sessie op veel plekken gevraagd werd en dat heeft nu geresulteerd in een zeer goed ingespeelde band. Frontman Robin Verkaik is minstens zo flamboyant als Michael zelf en ja, het zou zo maar kunnen dat ze die kersthit van Wham ook nog spelen.

Robin Verkaik (Dog Called Phenix)​​​​-​zang
Reindert Kragt (Knarsetand)​​​​​-​bas
Tobias Kerkhoven (Ode tot he Quiet)​​​-​gitaar
Patrick van Herrickhuijzen (Van Dik Hout)​​​-​toetsen
Otto de Jong (Ode tot he Quiet)​​​​-​drums
Nyjolene Grey​​​​​​​-​backing vocals
Lienke Iburg​​​​​​​-​backing vocals

22.30 – 23.55: uur Queen
We weten het nog precies. Tweede kerstdag 2013 viel op een donderdag en daarom was er gewoon een Undercoversessie. En wat voor één?! Queen! Met werkelijk een droombezetting zou eigenlijk maar drie keer opgetreden worden en daarna nooit meer! Maar ja, het was zo belachelijk mooi en goed, dat besloten werd het vaker te doen, maar alleen op hele bijzondere plekken, zoals op de Queen fanclub meeting in Engeland en natuurlijk op de plek waar het allemaal begon, DEVENTER.

Merijn van Haren (Navarone) ​​​​-​zang
Joost van Haaren (Guild Of Stags, Krezip) ​​​- ​bas
Bram van de Berg (Drive Like Maria, Krezip) ​​- ​drums
Kees Lewiszong (Navarone) ​​​​​- ​gitaar
Henk Jan Heuvelink (Marike Jager) ​​​​- ​toetsen

Entree: Gratis

Brink Deventer

De Brink, 7411
De Brink, Overijssel
Deventer

http://www.dehip.nl

Contact opnemen voor meer informatie