Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
424 Views

Event Summary

Apr 26
2018

Details evenement

Add to Calendar 04/26/2018 07:00 PM 04/26/2018 11:30 PM Europe/Paris Undercoversessies; Koningsnacht Editie met Michael Jackson en Prince! admin false MM/DD/YYYY

Het is gelukt! We gaan op de Brink het dikste Koningsnacht Feest ever geven met twee super Undercoversessies, waarbij het ons niet zou verbazen wanneer onze koning daar zelf graag bij zou zijn. Want zeg nou zelf, Prince en The King of Pop aka Michael Jackson op één avond op het mooiste plein van het land. Hoge adel! Dat wil je niet missen.

Brink Event Deventer heeft voor deze avond de hulp ingeroepen van Stichting Podium De Hip, die zoals jullie weten al jaren de Undercoversessies regelt in De Hip, op de Zwarte en zelfs op Oerol.

De Michael Jackson Undercoversessie was twee jaar geleden al te bewonderen op de Zwarte Cross en daar stond de tent dusdanig op zijn kop dat er haringen bij geslagen moesten worden na afloop. Voor hen die vorig jaar getuige waren van de Queen Undercoversessie goed nieuws. Zanger en gitarist zijn het zelfde en de rest van de band is ook dikke vette topklasse met o.a. leden van Navarone en van de Bertolf band. Beat it!

De Prince Undercoversessie staat o.l.v. Norman Kapoyos. Hij heeft het puikje van de zalm om zich heen verzameld, zijn eigen New Power Generation! De Princesessie behoorde tot de beste sessies die dit jaar in De Hip geweest zijn. Indrukwekkend!

Voor de goede orde! De Undercoversessies zijn geen saaie tributebands, maar echte sessies, waarbij gerenommeerde popmuzikanten voor slechts een paar shows bij elkaar komen en hun interpretatie geven van hun helden. Verwacht dus geen verkleedpartijtjes en look-a-like onzin. Nee, verwacht prachtige muziek, door prachtige muzikanten en top geluid en licht van Fraizle!

De avond begint om om 19 uur de entree is gratis, plof neer op een terras, eet er van te voren en geniet na in één van de vele kroegen.

Gratis entree

Brink Deventer

Brink, 7411
Brink, Overijssel
Deventer

http://www.dehip.nl

Contact opnemen voor meer informatie