Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
163 Views

Event Summary

Lebuïnuskerk
Dec 04
2017

Details evenement

Add to Calendar 12/04/2017 08:00 PM 12/04/2017 11:00 PM Europe/Paris Venice – Acoustic Christmas Tour 2017 | Deventer (Uitverkocht) rick false MM/DD/YYYY

DIT CONCERT IS UITVERKOCHT

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De band bestaat uit twee sets broers, Michael en Mark Lennon & Kipp en Pat Lennon die zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië. Sinds de jaren ’80 treden ze samen op en hebben, beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac en The Eagles, een eigen sound ontwikkeld met als handelsmerk hun fenomenale vierstemmige zangpartijen.

Nederland is voor de Lennons hun “home away from home”. De band verwierf hier door de jaren heen een grote schare trouwe fans. Klassieke Venice hits als ‘Think Again’ en ‘The Family Tree’ zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van onze Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

Na het concert heeft Venice alle tijd voor de fans tijdens een “authorized after show Meet & Greet & Signing session”. Een uitgelezen mogelijkheid om even na te praten met de bandleden en dat nieuwe (of de favoriete) plaat te laten signeren!

Lebuïnuskerk

Grote Kerkhof 42, 7411PE
Lebuïnuskerk, Overijssel
Deventer

http://www.burgerweeshuis.nl

Contact opnemen voor meer informatie