Evenement is afgelopen

Nog geen beoordelingen
291 Views

Event Summary

Worpplantsoen
Jul 16
2017

Details evenement

Add to Calendar 07/16/2017 11:00 AM 07/16/2017 07:00 PM Europe/Paris Zeldzaam Mooi Festival rick false MM/DD/YYYY

Tijdens de vierde editie van het zeldzaam mooi festival kun je genieten van een ontspannen sfeer van muziek van Stichting Muziekkoepel Worpplantsoen en Andor Draait Plaatjes. Kunstenaar Andor Driessen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op het zeldzaam mooi festival zorgt Andor voor de muzikale omlijsting met oude vinyl singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Je kunt gaan picknicken in het park met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 20 bijzondere foodtrucks en/of foodkramen en je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt. Op de zeldzaam mooie markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 50 verschillende marktkramen is er voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, woonaccessoires, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. Speciaal voor de mannen is een ontspannen plekje gereserveerd waar je je ter plekke kunt laten scheren door de Heeren Scheersalon. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers; zoals een workshop mozaïek voor jong en oud van Sunny Art Atelier, hoor de geheime tips en tricks van de bloemstylisten van Bloomon of ga boogschieten met Handboogschieten Deventer en volg een demonstratie houten handbogen maken.

Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken met hele speciale activiteiten zoals; een mobiele skatebaan met skateboarden clinics, dus neem gerust je skateboard, stuntstep of BMX mee! Voor de allerkleinsten is er een springkussen en zijn er mega zeepbellen demonstraties van Frans van de Kamp, kinderschmink en meer.

Het zeldzaam mooi festival is van 11.00 – 19.00 uur. Parkeren en entree zijn gratis.

Worpplantsoen

Worpplantoen, 7419AD
Worpplantsoen, Overijssel
Deventer

Contact opnemen voor meer informatie