Stappen in Deventer

Stappen in Deventer?

Stappen in Deventer doe je voornamelijk op het mooiste plein van Nederland, de Brink. Ook in het hippe Havenkwartier is de laatste jaren (vooral in de zomer) steeds meer te beleven. Daarnaast wordt op diverse andere locaties in Deventer nog eens van alles georganiseerd. Wij vonden het hoog tijd dat er een overzichtelijk platform in het leven werd geroepen. Voor en door de Deventenaar die van een feestje houdt, maar natuurlijk ook voor de toerist die even lekker los wil gaan.

Klik hier voor alle komende party’s en concerten op een rijtje!

Deventer

Hanzestad Deventer is met haar bijna 100.000 inwoners de 3e stad van Overijssel en de op één na grootste gemeente van Salland. Bathmen, Schalkhaar en Diepenveen vallen ook binnen de gemeentelijke grenzen van Deventer. Evenementen die daar plaatsvinden, waaronder die in discotheek Boode in Bathmen, nemen we dus ook mee in onze agendering.

Stappen in Deventer betekent voor velen natuurlijk ook een avondje naar de film of het bijwonen van een theatervoorstelling. Hiervoor verwijzen we je graag door naar de website van bioscoop VUE, Filmhuis De Keizer, Deventer Schouwburg, Theater Bouwkunde of natuurlijk de website van VVV Deventer.

Stappen in Deventer? Check Devenementer!Devenementer.nl is meer dan alleen een overzicht van alle toffe concerten, feestjes en festivals. Ook vind je er informatie over alle kroegen die Deventer rijk is. Zonder (Facebook)evenement kan je natuurlijk ook gewoon stappen in Deventer. Een overzicht van vaste dag- en weekacties, speciale Devenementer deals, toffe fotoalbums; je gaat het straks allemaal terugvinden op devenementer.nl.

Like ook de Facebookpagina van Devenementer om leuke acties in de gaten te houden, want namens diverse partners mogen we geregeld vrijkaarten weggeven. Devenementer is dus meer dan alleen maar een uitgaanskalender. Devenementer is bij uitstek hét platform voor stappen in Deventer.


Heb je vragen of suggesties voor verbeteringen? Wil je een evenement aanmelden of adverteren op devenementer.nl? Ga dan naar onze contactpagina en mail ons.

Contact opnemen