Uitgaan in Deventer

Voor wie wil uitgaan in Deventer!

Uitgaan in Deventer? Voor mensen die willen dansen, proosten en genieten van muziek, maken wij het afstruinen van allerlei afzonderlijke Facebookpagina’s en websites overbodig. D-eventer.nl biedt jou namelijk een compleet en actueel overzicht van alle toffe feestjes, festivals en concerten. Daarnaast vind je op deze website ook informatie over diverse Deventer uitgaansgelegenheden.

Benieuwd wat er de komende dagen allemaal te doen is? Klik hier!

 

Deventer

Hanzestad Deventer telt bijna 100.000 inwoners en is daarmee de op twee na grootste stad van Overijssel. De gemeente Deventer is de op één na grootste van Salland. Ook Bathmen, Schalkhaar en Diepenveen vallen binnen de grenzen van de prachtige gemeente Deventer. Voor ons reden genoeg om ook de evenementen die in deze steden en dorpen plaatsvinden op Devenementer te vermelden. Zo kom je dus bijvoorbeeld ook discotheek Boode in Bathmen regelmatig tegen in onze party- en concertagenda.

Uitgaan in Deventer? Check Devenementer!Uitgaan in Deventer doe je voornamelijk op de Brink, oftewel het mooiste plein van Nederland. Ook in het hippe Havenkwartier is er echter, met name in de zomer, veel leuks te beleven. Om nog maar te zwijgen over diverse andere locaties waar regelmatig iets georganiseerd wordt op het gebied van uitgaan in Deventer. En net als jij houden wij ook wel van een feestje, maar misten wij een overzichtelijke pagina waar alle toffe party’s staan opgesomd. Een platform voor en door de Deventenaar, maar net zozeer voor de toerist die lekker los wil gaan.

 

En verder…

Een avondje naar de film of het bijwonen van een theatervoorstelling betekent voor veel mensen ook uitgaan in Deventer. Wij hebben er echter bewust voor gekozen onze agenda toe te spitsen op mensen die in zijn voor een feestje of concert. Voor andere vormen van vertier verwijzen we je graag door naar websites zoals die van de VVV Deventer, Deventer Schouwburg, Filmhuis De Keizer, bioscoop VUE en Theater Bouwkunde.

Like ook de Facebookpagina van D’eventer om leuke acties in de gaten te houden, want namens diverse partners mogen we geregeld vrijkaarten weggeven. D’eventer is dus meer dan alleen maar een uitgaanskalender. Devenementer is bij uitstek hét platform voor stappen in Deventer.

Heb je vragen of suggesties voor verbeteringen? Wil je een evenement aanmelden of adverteren op devenementer.nl. Ga dan naar onze contactpagina en mail ons.

Contact opnemen? Klik hier!